19 juni 2020

Goed nieuws! Alle 64 woningen deze zomer in verkoop!

Allereerst hopen we dat het goed met je gaat en dat je gezond bent. De afgelopen tijd is er flink doorgewerkt en we hebben jou goed nieuws te vertellen. Deze zomer start namelijk de verkoop van alle 64 woningen in de Van der Pekbuurt. We gaan dus niet meer gefaseerd in verkoop. Wat betekent dit voor jou? Genoeg keus voor een fantastisch thuis in Amsterdam-Noord. Waar zie jij jezelf graag wonen?

Goed nieuws! Alle 64 woningen deze zomer in verkoop!

Wil jij wonen aan de leukste kant van Amsterdam?

Dat kan! In totaal gaat het om 31 beneden- en 31 bovenwoningen en twee eengezinswoningen (Begoniastraat 2 en 2A). De woningen liggen in de verschillende straten, zoals hierboven op de kaart te zien is. De nieuwe plattegrond indelingen worden nu uitgewerkt. Alle documentatie rondom de verkoop komt rond half juli online en de inschrijving start naar alle waarschijnlijkheid eind augustus. Hiervan houden wij jou natuurlijk op de hoogte. De bouw staat gepland rond 1 maart 2021.

Meer weten over de woningen?
Wil jij wonen aan de leukste kant van Amsterdam?

Een boutique hotel gevoel

Wie wil er nou niet het gevoel hebben in een luxe hotel te zijn in je eigen huis? Een slaapkamer met walk-in-closet, inloopdouche en losstaand bad. Hiermee breng je het heuse spa-gevoel in huis. Verlang jij hier ook naar? Bij de bovenwoningen in de Van der Pekbuurt kan het! Creëer je eigen spa gevoel, gewoon in je eigen huis. Fijne bijkomstigheid is dat deze variant indeling niets extra's kost. Toch liever een extra slaapkamer? Ook dat is mogelijk. Kies de zolderindeling die bij jou past.

Een boutique hotel gevoel

Een lange zomeravond

Wat fijn! Balkondeur open en genieten van de avondzon. Sfeervolle kaarsen en lichtslingers ronden de balkondecoratie af. Zo breng je met je vrienden een onvergetelijke avond door op jouw fijne balkon in Van der Pek.

Alvast meer weten over de woningen?
Een lange zomeravond
Van der Pekbuurt artist impression